Držák kuchyňských rolí Gala

Držák kuchyňských rolí Gala


Výrobce:Wenko
Dostupnost:do 1 týdne
EAN:4008838306321
Cena:549 Kč
454 Kč bez DPH
Stylový černý držák na role v kuchyni dodá atraktivní akcenty industriálního stylu i vaší kuchyni.
Praktický držák kuchyňských papírových utěrek je ideální pro uchování všech standardních kuchyňských rolí v suchu a připravené k ruce.

Vyrobeno z ploché oceli s práškovým nástřikem, takže si nástěnný držák role můžete užívat po dlouhou dobu.
Upevnění s nebo bez vrtání: šrouby a hmoždinky jsou součástí dodávky pro montáž na stěnu.
Alternativně je možné připevnění bez vrtání pomocí lepicích podložek s extrémně pevným držením na všech hladkých površích (není součástí balení).

Rozměry (Š x V x H): 30,5 x 1,5 x 7 cm
Barva: černá
Materiál: kov

S trendovou kuchyňskou sérií Gala proměníte kuchyni ve skutečné místo, kde se budete cítit dobře! Vysoce kvalitní doplňky jsou vyrobeny z ploché oceli s práškovým nástřikem a jsou dodávány v trendy černé barvě. Nenucený tovární šarm se tak přesouvá i do vaší kuchyně, protože zařízení v industriálním stylu se nehodí jen do "loftů". Role papírových utěrek má své stálé místo v originálním držáku na kuchyňskou roli Gala. Papírové ručníky zavěšené na stěně nenavlhnou a lze je snadno odtrhnout. Všechny standardní kuchyňské role se vejdou do držáku papírových utěrek. Díky tomu je nástěnný držák rolí chytrým pomocníkem v každé kuchyni. Držák role lze připevnit přesně tam, kde je potřeba. Součástí dodávky jsou šrouby a hmoždinky pro montáž na stěnu.

Cena bez vyobrazených doplňků.
Fotogalerie:

Doporučujeme:

TOPlist